Автолюбителі бояться пересідати на літаючі автомобілі без парашутів - дослідження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Автолюбителі бояться пересідати на літаючі автомобілі без парашутів - дослідження

Технології&Авто
489
Літаючі автомобілі останнім часом стали однією з актуальних тем для обговорення. Тому в Мічіганському університеті розробили спеціальну наукову програму, присвячену проблемам і перспективам подібного виду транспорту.
В рамках досліджень, що проводилися в США, вивчалися очікування і переваги споживачів. Виявилося, що дві третини опитаних американців цікавляться можливістю переміщатися на автомобілі не тільки по землі, але і по повітрю. Однак, основною проблемою вони бачать питання безпеки польотів.
Зокрема, за опитуванням, проведеним виданням Detroit News, 63% респондентів «дуже стурбовані безпекою літаючих автомобілів, у той час як 83% сказали, що віддадуть перевагу вертикальному зліту і посадці замість того, щоб використовувати злітно-посадкову смугу для звичайних літаків. Крім того, 80% сказали, що парашут буде «дуже» або «надзвичайно» важливим.
Результати цього опитування з’явилися незабаром після того, як голландська компанія PAL-V представила повнорозмірну модель свого літального апарату, що отримав назву Liberty, на автомобільній виставці Top Marques в Монако. У компанії мають намір почати поставки автомобіля-літака клієнтам в кінці 2018 року і вважають, що це може спричинити революцію в історії персонального транспорту.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас