Старі авто, які не варто купувати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Старі авто, які не варто купувати

Технології&Авто
4778
Купівля уживаного автомобіля традиційно супроводжується великою кількістю ризиків незалежно від моделі та регіону. Однак є марки і моделі, які самі по собі не створені для «перепродажу».
В основному, це невдала або дуже витратна у утриманні техніка. А оскільки на вторинці машини шукають люди, які бажають заощадити або не мають «зайвих» коштів, то такі автомобілі апріорі не для них. Деякі автомобілі, які не підходять для купівлі на вторинному ринку ми наводимо нижче:
Mazda RX-8
Японська Mazda RX-8 (випускалася з 2003 по 2012 рік) — автомобіль дійсно унікальний, незвичний, швидкий і цікавий. Але за зовнішніми даними і гарними характеристиками ховається джерело головного болю кожного з його власників — роторний двигун. Двокамерний «Ванкель» робочим об’ємом 1,3 літра видає до 231 к. с., при цьому його ресурс вкрай рідко доходить до смішних 100 000 км пробігу, а жор масла, витрату палива і шкідливі викиди зашкалюють. Заміна мотора на такий же новий обійдеться в круглу суму.
Mitsubishi Lancer X
Модель отримала прекрасний агресивний дизайн, що запам’ятовується, який ніяк не підкріплений технічно: цей автомобіль посередній у всьому. У «Лансера» надзвичайно жорстка підвіска, погана шумоізоляція, посередня ергономіка, відверто бюджетне оздоблення і вкрай бідне оснащення. Цей автомобіль програє практично всім конкурентам З-сегменту, маючи при цьому не найнижчий цінник.
Dodge Journey
Американський кросовер опинився на стику сегментів — хтось вважає його паркетником, хтось веном. Автомобіль ідеально підходить для сімейних виїздів і для таких цілей зазвичай купується. У нього зручний і багато оснащений салон з безліччю корисних дрібниць. І все б добре, ось тільки з їздовими якостями проблем чимало — машина нещадно крениться в поворотах, а передні колеса так і норовлять піти вбік. Коробка передач періодично «провалюється» і починає «гальмувати».
Daewoo Nexia
Це наибюджетнейший автомобіль, купивши який, ви гарантовано будете почуватися вихідцем із Середньої Азії при кожній, навіть найкоротшій поїздці. Модель древня як світ, безпечна, як «Жигулі». Її випуск стартував у 1986 році, і в технічному плані це старовинний німецький Opel Kadett E, що випускався з 1984 по 1991 рік. Слабенькі двигуни «Нексії» ледь дозволяють цій машині хоч якось переміщатися в просторі, але головна проблема навіть не в цьому — якщо довго дивитися на автомобіль, можна помітити, як він іржавіє.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас