Додаток Kip допомагає контролювати ментальне здоров'я — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Додаток Kip допомагає контролювати ментальне здоров'я

Світ
399
Мобільний додаток, розроблений американським стартапом Kip, дозволяє щоденно відслідковувати прогрес пацієнтів при проведенні психотерапії, що робить процес лікування більш ефективним.
Додаток Kip не замінює, а лише доповнює особисті зустрічі з фахівцями з психотерапії: в проміжках між сеансами пацієнти можуть за допомогою програми розповідати психотерапевту про важливі для них події, а також зазначати, про що б вони хотіли поговорити наступного разу, пише TechCrunch.
Крім того, в програмі є щоденна анкета, в якій користувачі відзначають свій настрій протягом дня. Систему також можна налаштувати під індивідуальні потреби, дозволяючи лікарям відстежувати інші важливі аспекти життя пацієнта. Наприклад, якщо користувач програми збирається зменшити споживання кофеїну, Kip попросить його вказати, скільки чашок кави він випив протягом дня.
Всі ці функції допомагають відслідковувати прогрес пацієнта. Незважаючи на те, що цей процес ніколи не буває лінійним, з плином часу Kip може створити лінію тренда, яка допоможе в оцінці успішності проведеної терапії. «Психотерапевти — це професійні відладчики вашого мозку… Чим більше інформації в них є, тим кращіми будуть сеанси психотерапії», — вважає засновниця компанії Ерін Фрей.
Іноді психологічну підтримку можна отримати, і не звертаючись до фахівця, наприклад, за допомогою онлайн-сервісу Koko, який створив психолог і колишній науковий співробітник MIT Media Lab Роберт Морріс. Koko дозволяє користувачам ділитися своїми важкими думками, а також допомагати іншим людям зі схожими проблемами.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас