Австралія переманює британських фінтех-фахівців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Австралія переманює британських фінтех-фахівців

Світ
391
Фінтех-індустрія в Австралії розвивається повільніше, ніж у Великобританії чи США, у тому числі через брак талантів. І в країні вживають заходів для вирішення цієї проблеми.
Одне з можливих рішень — залучення фахівців з Великобританії. Ринок фінтеху в Британії становить 7 млрд фунтів, і Лондон вже називають світовим центром фінтех-індустрії нарівні з Сінгапуром. Керівники деяких австралійських фінтех-компаній цього тижня вирушать до столиці Великобританії на Британсько-австралійський фінтех-форум, де вони розкажуть про переваги переїзду в Австралію в світлі «Брекзіту».
Однак брак якісних кадрів спостерігається не тільки в Австралії. Інші країни також стикаються з цією проблемою, а тому лише залученням іноземних фахівців Австралія не зможе вирішити свою проблему.
Більш продумане рішення полягає в тому, що фінтех-компаніям спільно з університетами потрібно зосередитися на нарощуванні власного внутрішнього кадрового резерву. Саме таку тактику використовують фінтех-хаби, такі як Гонконг.
Нові фінансові технології обіцяють змінити системи кредитування, платежів та переказів, управління активами та страхування. Інвестиції в фінтех продовжують зростати — до серпня 2016 року світові вкладення в цю сферу досягли $15 млрд. Прогнозується, що використання нових рішень у сфері фінансових технологій дозволить європейцям в майбутньому економити до 7 млрд фунтів стерлінгів на рік.
За матеріалами:
Business Insider
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас