В Google Maps з'явилася хронологія переміщень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Google Maps з'явилася хронологія переміщень

Технології&Авто
1724
Google додала в iOS-версію картографічного додатка функцію «Хронологія», яка з’явилася в Google Maps для Android і настільних браузерів ще в 2015 році.
Можливість за функціональністю схожа з історією відвідувань браузера, але не поширюється на веб-сторінки, а на навігацію.
Розробники відзначають, що «Хронологія» – чудовий спосіб показати, в яких ресторанах ви побували під час останньої відпустки і які з них вам не припали до душі, або дізнатися, коли ви здали одяг у хімчистку.
Функція була доступна користувачам Android і настільних браузерів, але з додаванням в Google Maps для iOS компанія внесла в неї ряд поліпшень. Серед них – можливість з легкістю вибирати, що саме повинно відображатися в «Хронології». У будь-який час можна видалити день, визначений відрізок часу або всю історію.
Дістатися до «Хронології» стало простіше: перехід здійснюється з карток, які з’являються на екрані при натисненні на відвідані місця. Так ви зможете дізнатися, коли востаннє були в тому чи іншому закладі.
В Google Maps з’явилася функція, яка щомісяця надсилає сумарну історію по місцях, які ви відвідали за останні 30 днів.
Багатьох нововведення не обрадує, а розчарує. Адже так Google наочно демонструє, як багато інформації про своїх користувачів збирає. Але якщо вам некомфортно, то ви в будь-який момент можете відмовитися від зберігання своїх даних про місцезнаходження на серверах компанії.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас