У Києві спростили доступ до "теплих кредитів" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві спростили доступ до "теплих кредитів"

Казна та Політика
652
Сьогодні на пленарному засіданні міської ради депутати внесли зміни до Положення про конкурс проектів щодо реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва, в яких створені об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), а також у кооперативних будинках (ЖБК).
Про це повідомляє прес-служба Київради.
Якщо ОСББ і ЖБК здійснювали роботи з енергоефективності в попередні роки, в тому числі, придбали матеріали та обладнання, які були фактично використані або використовуються для реалізації енергоефективних заходів, то в цьому році вони можуть врахувати ці витрати для участі у конкурсі на отримання гранту.
“Рішення передбачає зміни до положення про конкурс, з внесенням доповнень в пункти, якими визначаються документи, якими ОСББ і ЖБК підтверджують забезпечення оплати власної частки 30%. Ми додаємо видаткові накладні або акти виконаних робіт, які підтверджують факт придбання матеріалів або обладнання. Тобто це фактично той внесок, який вони зробили за свій рахунок. І ще раз підкреслюю – це за минулий і позаминулий роки”, – зазначив депутат Київради Вадим Ноздря (фракція “Об’єднання “Самопоміч”).
Прийняття рішення, на думку депутатів, буде сприяти зацікавленості в участі у конкурсі проектів з реалізації енергоефективних заходів ОСББ і ЖБК.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас