Пенсії військовим не підвищать з жовтня – Рева — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пенсії військовим не підвищать з жовтня – Рева

Казна та Політика
2954
Підвищення пенсій військовим пенсіонерам з 1 жовтня поточного року не відбудеться через запровадження низки нових законів. Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева.
“З першого жовтня не буде підвищена пенсія”, — підкреслив Рева, відповідаючи на питання з приводу підвищення розміру пенсійних виплат військовим пенсіонерам.
За його словами, осучаснення пенсій з першого жовтня чекає на тих пенсіонерів, які отримують виплати відповідно до закону “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”.
Міністр соцполітики зазначив, що закон про виплати військовим пенсіонерам міністерство розробить відразу після розробки раніше зазначеного законопроекту.
“Ми розраховуємо, що цей закон (про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування — ред.) буде прийнятий Верховною Радою до липня. Як тільки він буде прийнятий, наступний законопроект, який ми розробляємо і плануємо внести на розгляд Верховної Ради до кінця року — це, як раз, буде закон, який стосується військовослужбовців”, — заявив глава Мінсоцполітики.
Нагадаємо, що в рамках пенсійної реформи уряд збирається підвищити пенсії з 1 жовтня. За словами Реви, Україна на 99% погодила пенсійну реформу з місією Міжнародного валютного фонду.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас