Стало відомо, чим начиняють бразильське м'ясо — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, чим начиняють бразильське м'ясо

Аграрний ринок
1591
Федеральна поліція Бразилії пред’явила звинувачення 63 особам за їхню роль в масштабній корупційній схемі в Міністерстві сільського господарства.
Бразилія, найбільший в світі виробник яловичини та птиці і четвертий за величиною експортер свинини, побачила, що її експорт впав майже до нуля протягом тижня після оголошення скандалу, хоча бвльша частина експортних продажів відновилася.
Підозрюваним у справі висунуто звинувачення у фальсифікації медичних документів і сертифікатів, підробці продуктів харчування, змові та корупції. Один співробітник заводу з переробки м’яса, який належить концерну JBS, був включений до розслідування, ймовірно, через його відносин з федеральними інспекторами. Працівник був усунений від роботи.
Твердження також включають продаж зіпсованого м’яса і ін’єкцію води для продажу домашньої птиці за більш високими цінами. Поліція також повідомила, що шахраї використовували аскорбінову кислоту та інші хімічні інгредієнти у кількостях, що значно перевищують допустиму законом кількість, щоб «приховати фізичний аспект або запах гнилого м’яса».
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас