Розкрито ключові особливості iPhone 8 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розкрито ключові особливості iPhone 8

Технології&Авто
1349
Корпорація Apple може позбутися сканера відбитків пальців Touch ID у зв’язку з проблемою його інтеграції. Про це розповів аналітик компанії Pacific Crest Securities Енді Харгрівз (Andy Hargreaves).
За словами фахівця, Apple планує розмістити сканер відбитків під поверхнею дисплея, щоб він працював в будь-якій частині екрану. Однак у компанії виникли труднощі з впровадженням технології, тому від неї можуть відмовитися на користь іншого механізму біометричної аутентифікації на зразок сканера райдужки ока. Також компанія може помістити сканер відбитків на задню кришку пристрою.
За інформацією анонімних джерел, найдорожча версія нового iPhone отримає назву Edition (за аналогією з Apple Watch) і корпус з нержавіючої сталі. Також його оснастять подвійною камерою з вертикальним розташуванням модулів для зйомки VR-контенту.
Однак, судячи з останніх патентів компанії, iPhone отримає 8 корпус з «рідкого металу». Цей матеріал є особливим сплавом цирконію, титану, нікелю, міді та інших металів і за своэю структурою нагадує скло. При цьому він досить міцний, стійкий до корозії і має високу зносостійкість. Сплав може приховувати дрібні подряпини.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас