У Кличка оцінили добудову Подільсько-Воскресенського мосту в 7 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кличка оцінили добудову Подільсько-Воскресенського мосту в 7 млрд грн

Казна та Політика
313
У Київській мерії повідомили, що минулого року Київ отримав від зарубіжних донорів близько 5 млн доларів технічної допомоги для інфраструктури, — повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс, передає прес-служба КМДА.
«Ми маємо проблему — що далі робити з «Київенерго». Так, в тому числі і за донорські кошти вивчаємо ситуацію, робимо аудит і так далі. Крім того, нам дали 200 тисяч євро на вивчення ситуації з Подільським мостовим переходом. Це фінансова допомога Німеччини, і мер міста Віталій Кличко дуже активно співпрацює з посадовими особами цієї країни, нам активно допомагають і запевняють, що це цілком можливо — зібрати пул інвесторів з Федеративної Республіки Німеччини, знайдуть кошти на модернізацію цього мосту», — сказав Пліс і додав, що в цьому році Київ вкладає в добудову Подільського мосту власні кошти — близько 1 млрд гривень. Для добудови мосту потрібно трохи більше 7 млрд гривень.
Разом з тим, за словами мера столиці Віталія Кличка, експертиза, яку провели фахівці з Німеччини, показала, що Подільсько-Воскресенський міст у Києві перебуває у непоганому стані, а вартість його добудови складе близько 350 млн євро (10 млрд грн).
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас