В Одесі суд засудив до двох років аферистів, які підробили банківські картки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Одесі суд засудив до двох років аферистів, які підробили банківські картки

Кримінал
259
В Одесі суд засудив двох громадян за підробку платіжних карток до двох років позбавлення волі з конфіскацією технічних засобів і штрафом у розмірі 85 тисяч гривень.
Про це повідомили в прес-службі прокуратури Одеської області.
Чоловіки визнані винними у несанкціонованому втручанні в роботу електронно–обчислювальних машин, автоматизованих систем, що призвело до витоку інформації, а також у підробці платіжних карток за попередньою змовою.
Замасковані електронні пристрої встановлювалися на картоприймач і вікно для видачі готівки в банкоматах різних банківських установ міста. Далі вони зчитували дані магнітних смуг платіжних карток, їх ПІН–коди і переносили отриману інформацію на дисконтні картки, макети яких придбали заздалегідь. Злочинці виготовили близько 20 підроблених карток.
Наприкінці лютого минулого року правоохоронці затримали злочинців, попередивши незаконні операції з рахунками клієнтів різних банків. Досудове розслідування проводили слідчі Приморського райвідділу поліції.
В даний час вирок суду вступив в законну силу.
Раніше повідомлялося, що співробітники відділу протидії кіберзлочинності в Одеській області викрили 50-річного одесита, який створив копії інтернет-сайтів відомих українських платіжних сервісів і виманював у людей гроші.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас