У березні встановлено рекорд митних платежів у казну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У березні встановлено рекорд митних платежів у казну

Казна та Політика
1311
У березні поточного року до державного бюджету України надійшло близько 2 мільярдів 240 мільйонів гривень митних платежів, забезпечених Одеською митницею ДФС, — повідомив сьогодні прес-центр Фіскальної служби.
«Цей показник є рекордним. За всю історію Одеської митниці часів незалежності жодного разу сума щомісячних надходжень не досягала навіть 2 млрд грн. Рекордними також стали середні щодобові перерахування. Вони вдвічі більші, ніж у березні минулого року і становлять 102 млн грн», — відзвітували фіскали.
За даними ДФС, всього протягом першого кварталу поточного року Одеська митниця стягнула понад 4 млрд 803 млн грн митних платежів.
«Це на 1,76 млрд грн більше, ніж за аналогічний період минулого року і фактично перевищує обсяги перерахувань, які при позитивній тенденції митниця забезпечує за місяць роботи», — додають у відомстві.
Наприклад, як пояснюється в повідомленні Держфіскальної служби, в грудні 2016 р. до держбюджету від Одеської митниці ДФС надійшло митних платежів у сумі понад 1,790 млрд грн митних платежів, з яких 410 млн грн — понад план.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас