Кабмін вніс зміни до постанови про діяльність держкомпаній — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін вніс зміни до постанови про діяльність держкомпаній

Казна та Політика
238
Кабінет міністрів України скасував обов’язкове узгодження проектів рішень про створення, організації діяльності та ліквідації наглядових рад державних підприємств і обрання їх членів.
Згідно з постановою №264 від 5 квітня, проект акта з питань, пов’язаних із здійсненням Кабінетом міністрів повноважень суб’єкта управління або загальних зборів суб’єкта господарювання державного сектора економіки зі створення, організації діяльності та ліквідації наглядової ради і виконавчого органу, обрання та припинення повноважень членів наглядової ради, голови і членів виконавчого органу, не підлягає обов’язковому погодженню з усіма зацікавленими органами, а також Міністерством фінансів і Міністерств економічного розвитку і торгівлі.
Погодженню не підлягають і проекти актів про створення урядової комісії з розслідування причин виникнення надзвичайної ситуації.
Крім того, проекти вищевказаних рішень та проекти рішень про затвердження фінансових планів держкомпаній не подаються Міністерству юстиції для проведення правової експертизи.
За матеріалами:
Телеграф
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас