Парубій назвав три головні успіхи на посаді спікера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Парубій назвав три головні успіхи на посаді спікера

Казна та Політика
395
Голова Верховної Ради Андрій Парубій вважає, що за рік роботи вдалося виконати головні завдання, які він визначив при вступі на посаду голови парламенту.
Про це він розповів в ексклюзивному інтерв’ю.
“Незважаючи на складний старт, Верховна Рада працює стабільно і, не побоюся цього слова, продуктивно. Звичайно, не у всіх сферах вдається проводити бажані реформи… І якщо ви питаєте про успіхи – всі закони щодо декомунізації, які повинні були бути прийняті у парламенті, були прийняті… Ми змогли провести це рішення і фактично позбавили мапу України від імен катів, які нищили Українську державу. Що стосується судової реформи, то ми зробили те, що здавалося неможливим”, – сказав спікер.
Він зазначив, що в такому “розбурханому” парламенті змогли провести зміни до Конституції і потім прийняли низку важливих кроків для судової реформи. Зокрема, йдеться про Вищу раду правосуддя.
“Судова реформа йде за тим планом, який ми затвердили ще рік тому”, – підкреслив Парубій.
Що стосується питань безпеки і оборони, то, за його словами, у Державному бюджеті на 2017 рік ще більше коштів було виділено на соціальний захист бійців і оборону, на допомогу фронту. “І це питання як було, так і залишається серед прерогатив”, – підкреслив спікер.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас