Renault представить в Україні ще кілька нових моделей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Renault представить в Україні ще кілька нових моделей

Технології&Авто
1812
Французька автомобільна компанія Renault планує виставити кілька нових моделей на український ринок. Продажі розпочнуться в другій половині 2017 року. В першу чергу, мова йде про електромобілі.
Сьогодні в лінійці електромобілів Renault — Renault Zoe, Kangoo ZE і міні-автомобіль Twizy (квадроцикл).
Згідно з прайс-листом, ціна Renault Zoe в Україні стартує з 830,02 тис. грн (версія Life з двигуном 68 кВт), Kangoo ZE – також з 830,02 тис. грн (версія Express з двигуном 44 кВт).
В даний час Renault проводить в Україні «технічний тур» за участю менеджера з розвитку бізнесу Renault Сандрін Жодон та двох технічних фахівців, які перевірять інфраструктуру зарядних станцій в країні, а також можливість зарядки автомобілів Renault від цих станцій. Крім того, вони перевірять готовність дилерських центрів продажу та обслуговування авто.
Як очікується, біля кожного з цих дилерських центрів буде відкрито по дві зарядні станції.
За попередніми даними, на сьогодні в Україні є поки що три дилерські центри, готових займатися продажем і обслуговуванням електромобілів: у Києві, Одесі та Львові.
Протягом двох-трьох років роботи з електромобілями планується навчити фахівців усіх 30 дилерських центрів Renault в Україні.
Нагадаємо, зараз в Україні парк електромобілів налічує понад 2 тис. од., кількість зарядних станцій – близько 600 од.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас