Українські "пірати" завдали збитків кіностудіям США на 5 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські "пірати" завдали збитків кіностудіям США на 5 млн грн

Світ
588
Українські “пірати” завдали збитків кіностудіям США на 5 млн грн.
В даний час прокуратура Києва повідомила одному з організаторів злочину – власника “піратського” сайту – про підозру у вчиненні злочину.
Київська місцева прокуратура №2 спільно з співробітниками кіберполіції викрила діяльність “піратського” веб-сайту і повідомила його власнику про підозру в порушенні авторських прав, що завдало збитків в особливо великому розмірі.
Власники даного сайту тривалий час порушували авторські права відомих у світі компаній Warner Bros Entertainment Inc. і Universal City Studios LLP, заподіявши тим самим шкоду на суму 4,9 млн грн.
В ході проведення обшуків на території кількох районів Києва вилучені комп’ютерна техніка, документація, інші докази злочинної діяльності.
“В даний час місцева прокуратура повідомила одного з організаторів злочину – власника “піратського” сайту – про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 176 Кримінального кодексу України (порушення авторських прав, що завдало матеріальної шкоди в особливо великому розмірі)”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас