Нібулон планує виробляти власні пасажирські судна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нібулон планує виробляти власні пасажирські судна

Фондовий ринок
715
Найбільша аграрна компанія Нібулон планує виробляти власні пасажирські судна нового покоління на підводних крилах і невеликі пасажирські лайнери.
Про це йдеться в прес-релізі компанії.
Згідно з повідомленням, компанія “веде повномасштабну реконструкцію суднобудівельно-судноремонтного заводу Нібулон таким чином, щоб розмістити на його території дві потокові лінії – для пасажирського і спеціалізованого флоту, а також торгових суден”.
“Ми ставимо перед собою дуже високу планку. Якщо будувати буксири – то найсучасніші, якщо будувати пасажирські судна – то такі, яких не буде навіть у Європі”, – зазначили в агрохолдингу.
Відзначається, що протягом найближчих 4 років компанія має намір наростити кількість побудованих суден до 100. Таким чином, це збільшить флот компанії вдвічі в порівнянні з сьогоднішніми показниками.
“До 1 липня наш флот буде складатися з 60 суден, а до кінця року – з 65-ти. Щороку ми будемо випускати 15-16 повнокомплектних суден, довжиною до 150 метрів. При цьому протягом 4 років ми маємо намір досягти цифри в 100 суден”, – заявили в Нібулоні.
Інвестиційну програму компанії з будівництва власного вантажного флоту і модернізацію судноверфі фінансує Європейський інвестиційний банк. Сума фінансування – 71 млн євро.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас