Мінфін відбиратиме працівників ДФС по-новому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін відбиратиме працівників ДФС по-новому

Казна та Політика
377
В рамках комплексної реформи Державної фіскальної служби (ДФС) будуть змінені підходи до добору кадрового складу фіскальних і митних органів.
Як повідомляє прес-служба Міністерства фінансів, планується удосконалення правил та процедур проведення конкурсів, оновлення кадрового складу і проведення абсолютно відкритої і прозорої політики управління персоналом.
З цією метою міністр фінансів Олександр Данилюк доручив в. о. голови ДФС Мирославу Продану скасувати вже оголошені конкурси на зайняття вакантних посад в ДФС та організувати проведення нових відкритих конкурсів із забезпеченням максимальної прозорості та ефективності відбору персоналу.
До роботи конкурсної комісії ДФС будуть залучені представники Міністерства фінансів, бізнес-омбудсмена та експерти.
Нові підходи до управління персоналом ДФС також передбачають поступове підвищення рівня оплати праці в залежності від кваліфікації і виконання KPI, переатестацію і перепідготовку працівників, залучення нових професійних кадрів, підготовку стратегії професійного навчання та тренінгів, які будуть базуватися на міжнародних стандартах.
«Це не буде чергова ротація кадрів. Ми впроваджуємо реальні зміни в роботі ДФС і перезавантажуємо систему, у тому числі кадрову», – зазначив глава Мінфіну.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас