Популярні в Україні моделі стали дорожчими — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Популярні в Україні моделі стали дорожчими

Технології&Авто
1444
Автомобільний підрозділ компанії Renault в Румунії – Dacia, — готує підвищення цін одразу на всі свої моделі , які, до речі, користуються великою популярністю серед українців.
Нова серія отримала назву Explorer Limited Edition. Нове оздоблення вже доступне для замовлення у Франції і пропонується для версій Stepway в моделях Logan MCV, Sandero, Lodgy, Dokker і Duster.
Їх буде відрізняти більш “м’язистий” вигляд, підкреслений матовими сріблястими пластинами захисту днища спереду і ззаду, захисними молдингами, новими колесами і збільшеним на 50 мм дорожнім просвітом. Автомобілі можуть бути пофарбовані в ексклюзивний колір Iceland Grey, в той час як Sandero Stepway пропонує ще й Ochre Orange.
Інтер’єр також був трохи перероблений. Його особливістю стали декоративні деталі помаранчевої обробки приладової панелі, а також контрастний шов такого ж кольору і помаранчеві акценти на килимках.
Ціни варіюються залежно від силового агрегату і починаються від 12 920 євро за Sandero Stepway Explorer, Lodgy і Dokker пропонуються від 14 650 і 14 450 євро, а вартість Duster в цій комплектації стартує від 16 850 євро.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас