Apple Pay дістався до Тайваню — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple Pay дістався до Тайваню

Фінтех і Картки
170
Сервіс мобільних платежів Apple Pay офіційно запустився в Тайвані, заручившись підтримкою в 7 банках, таких як Taipei Fubon Commercial Bank, Cathay United Bank, E. Sun Commercial Bank, Taishin International Bank, CTBC Bank, Standard Chartered Bank та Union Bank of Taiwan, а також міжнародних платіжних систем Mastercard і Visa.
Тайванська комісія з фінансового нагляду на початку березня видала банкам дозвіл на використання Apple Pay, а до кінця місяця Apple вже успішно запустила свою фірмову платіжну систему в цій країні.
Сервіс Apple Pay буде доступний для розрахунків у 46 великих торгових мережах, таких як Carrefour, Big City, Breeze, Super City, FamilyMart, Starbucks, Watsons і Far Eastern Department Stores та інших.
Безконтактна платіжна система Apple Pay тепер доступна в 15 країнах світу. Нею легко можна скористатися в США, де сервіс був вперше представлений в 2014 році, Росії, Австралії, Канаді, Китаї, Франції, Гонконгу, Ірландії, Японії, Новій Зеландії, Сінгапурі, Іспанії, Швейцарії та Великобританії.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас