Корпус нового iPhone буде зроблений з "рідкого металу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корпус нового iPhone буде зроблений з "рідкого металу"

Фондовий ринок
986
Бюро патентів і торгових марок США опублікувало документ, в якому розкриваються плани Apple щодо використання “рідкого металу“ (Liquidmetal) при створенні iPhone. Заявка опублікована на сайті відомства.
Рідкий метал є особливим сплавом цирконію, титану, нікелю, міді та інших матеріалів і за своєю структурою більше нагадує скло. При цьому він досить міцний, стійкий до корозії і має високу зносостійкість. Також сплав може “регенерувати“ і приховувати дрібні подряпини.
Цей матеріал нерідко з’являвся в патентних заявках Apple. Однак вищезазначений документ явно вказує на те, що метал буде використовуватися при створенні корпусу нового iPhone, бо на одному із зображень показаний смартфон з підписом Майбутній iPhone з кришкою з “рідкого металу“.
У жовтні 2016 року повідомлялося, що iPhone 8 отримає скляний корпус. Виробниками панелей стали компанії Biel Crystal Manufactory і Lens Technology. За словами інсайдерів, смартфон вийде з 5,8-дюймовим OLED-дисплеєм.
Liquidmetal був розроблений науковою групою Каліфорнійського технологічного інституту, яка потім організувала компанію Liquidmetal Technologies для комерційного поширення технології. Компанія Apple надала безстрокову ексклюзивну ліцензію на використання технології.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас