Ярославський купує ІНГО Україна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ярославський купує ІНГО Україна

Фондовий ринок
874
Група DCH Олександра Ярославського підтвердила факт купівлі бізнесменом компанії “ІНГО Україна”.
Про це йдеться в офіційному повідомленні прес-служби DCH.
«Станом на сьогоднішній день вже підписано документи на купівлю 25 %-го пакета акцій, завершуються формальні процедури щодо закриття угоди. Подальша стратегія DCH по відношенню до даного активу спрямована на збільшення частки до 100 %», – повідомляють в компанії.
Власник і президент DCH Олександр Ярославський прокоментував своє нове придбання: «Чому купив? Тому що економіку треба піднімати, а в країну – інвестувати. Зовнішні інвестори не прийдуть, якщо не побачать, що всередині є життя, що український бізнес не тікає, а вкладає. А чому ІНГО? У січні вдалося запустити ХТЗ, виробничий процес налагодили, трактори почали сходити з конвеєра – стало нудно і купили ІНГО. Так актив за активом будемо рухатися і далі». Як відомо, група DCH Олександра Ярославського за 20 років роботи в Україні успішно займалася розвитком різних інвестиційних проектів, в числі яких «УкрСиббанк», Черкаський «Азот», «Київстар» та ін. Інвестиції Олександра Ярославського тільки у розвиток Харківського регіону перевищили $1 млрд, з них $300 млн. – в підготовку інфраструктури Харкова до Євро-2012.
Попереднім придбанням бізнесмена є Харківський тракторний завод, який після 10-місячного простою почав роботу в переддень православного Різдва поточного року. «ІНГО Україна» – одна з найстаріших і найбільших українських страхових компаній, стабільно входить у число лідерів ринку за сумами страхових виплат, обсягом страхових премій та величиною власних активів. Має 28 видів ліцензій на різні види обов’язкового і добровільного страхування, розгалужену філіальну мережу, обслуговує і роздрібних, і корпоративних клієнтів. В кінці 2016 р. рейтингове агентство «IBI-Rating» підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг компанії на рівні uaАА (найвища надійність) з прогнозом «стабільний».
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас