Найпопулярніші автомобілі всіх часів і народів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найпопулярніші автомобілі всіх часів і народів

Технології&Авто
2098
Попит на особистий транспорт зростає з року в рік. В світі щорічно виробляють і продають десятки мільйонів автомобілів. Однак не секрет, що розподіляються споживчі симпатії далеко не рівномірно. Причин тому багато, але основна – якість і надійність. Пропонуємо Вам ТОП-5 найпопулярніших автомобілів за всю історію світового автопрому, які далеко не даремно потрапили до цього рейтингу.
Volkswagen Beetle — четверте місце
Наймасовіша модель, не зазнала радикальних змін за весь час на конвеєрі. З 1938 по 2003 рік випущено 21 мільйон автомобілів.
Volkswagen Golf — третє місце
Прямий спадкоємець Beetle перевершив його за популярністю. З 1974 року випущено понад 33 мільйони Volkswagen Golf, але ж за цей час випущено вже сім різних поколінь моделі.
Ford F-Series — друге місце
Пікап Ford F-Series — наймасовіша позашляхова модель у світі. З моменту його дебюту в 1948 році зібрано понад 35 мільйонів авто, причому 80-90% з них продали на північноамериканському ринку.
Toyota Corolla — перше місце
Toyota Corolla — беззаперечний лідер останніх десятиліть. Понад 40 мільйонів випущених авто і ця цифра постійно зростає, адже седан Тойота залишається лідером на світовому ринку.
І ще одне умовно перше місце — легендарний Ford T — перше масове авто в світі. Революційне впровадження конвеєра дозволило зібрати понад 16,5 млн машин з 1908 по 1927 рік.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас