У ДФС повідомили, як відбиратимуть керівників регіональних митниць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ДФС повідомили, як відбиратимуть керівників регіональних митниць

Казна та Політика
323
Державна фіскальна служба (ДФС) планує відібрати всіх керівників регіональних митниць на конкурсах.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДФС.
Вчора, 29 березня, відбувся перший етап конкурсного відбору на обіймання вакантних посад начальників Одеської, Івано-Франківської та Тернопільської митниць.
Претенденти були протестовані на знання законодавства України.
До тестування були допущені 12 кандидатів на посаду керівника Одеської митниці, 8 кандидатів на посаду начальника Івано-Франківської митниці та 1 – Тернопільської.
Тест був зарахований 8 кандидатів на посаду начальника Івано-Франківської митниці, 8 кандидатам на посаду начальника Одеської митниці та 1 – на посаду начальника Тернопільської митниці.
Всі вони зможуть взяти участь у другому етапі конкурсу.
До роботи в конкурсній комісії залучені представники громадської ради при ДФС і народні депутати – члени профільного комітету Верховної Ради.
Кандидати повинні пройти три етапи конкурсу: тестування, вирішення ситуаційних завдань, співбесіду.
Кандидати, які успішно пройдуть всі етапи конкурсу та наберуть найбільшу кількість балів, будуть рекомендовані комісією для обіймання вакантних посад керівників зазначених митниць.
Призначення на посади відбуватиметься за попереднім погодженням з Міністерством фінансів і головами відповідних обласних державних адміністрацій.
На квітень поточного року заплановано проведення конкурсів на обіймання 6 вакантних посад начальників митниць ДФС: Дніпропетровської, Київської міської, Кіровоградської, Харківської, Херсонської та Черкаської митниць.
Як повідомляли Українські Новини, Державна фіскальна служба очікує отримання 1,5 млрд гривень від перевиконання плану митних платежів у 2017 році.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас