МВФ знову відклав розгляд траншу для України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВФ знову відклав розгляд траншу для України

Казна та Політика
2988
Питання виділення наступного траншу Україні відсутнє в плані роботи Ради директорів Міжнародного валютного фонду, розписаному до 7 квітня.
Про це йдеться в матеріалах МВФ.
Згідно з інформацією, на 29 березня заплановані консультації з владою Нігерії і Нідерландів. На початок квітня – обговорення співпраці з представниками Сан-Марино і Беніну.
При цьому українське питання в плані роботи Ради директорів МВФ відсутнє.
 
Як відомо, Рада директорів МВФ перенесла запланований на понеділок розгляд питання про завершення третього перегляду програми розширеного фінансування для України.
У Мінфіні заявили, що перенесення термінів проведення засідання викликано виключно потребою в уточненні розрахунків економічних наслідків заходів, застосованих Україною у відповідь на блокаду і захоплення українських підприємств на непідконтрольних уряду територіях Донецької та Луганської областей, а також у зв’язку з визнанням російською стороною документів, виданих на цих територіях.
Національний банк уже передав уточнені макроекономічні показники бюджету в Міжнародний валютний фонд для прискорення виділення Україні чергового траншу.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас