У ритмі життя з Visa і Банком ПІВДЕННИЙ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ритмі життя з Visa і Банком ПІВДЕННИЙ

Світ
44
24 березня 2017 року стартувала спільна акція Visa і Банку ПІВДЕННИЙ «Тримай ритм життя з карткою Visa від Банку ПІВДЕННИЙ, в рамках якої клієнти банку, оплачуючи покупки карткою Visa, мають шанс виграти один з п’яти сучасних спортивних велосипедів, а також багато інших призів.
Щоб стати одним з щасливих власників спортивних велосипедів Cannondale, а також різноманітних гаджетів для активного відпочинку, треба в період з 24 березня до 24 серпня 2017 року розрахуватися за товари або послуги карткою Visa від Банку ПІВДЕННИЙ, зберегти чек і зареєструвати його на сайті http://www.promo.bank.com.ua.
З кожним новим зареєстрованим чеком клієнта його шанси опинитися серед переможців акції зростають.
«В рамках всесвітньої ініціативи з активного просування cashless ми спільно з партнером, компанією Visa, розпочали для наших клієнтів акційну програму з активації безготівкових розрахунків. У сучасному ритмі життя поширене використання платіжної картки достатньо впевнено витісняє з практики зняття готівкових коштів в банкоматах. Це пояснюється зручністю та економією часу клієнтів при оплаті карткою, а також більш високою безпекою cashless-підходу»,зазначив Артем Семейнов, директор департаменту роздрібного бізнесу.
Результати щомісячних розіграшів будуть опубліковані на сайті банку
З більш детальною інформацією щодо акції «Тримай ритм життя з карткою Visa від Банку ПІВДЕННИЙ!», а також з її офіційними правилами можна ознайомитися за телефоном 0 800 30 70 30.
За матеріалами:
Південний
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас