Український АПК цікавий для американських інвесторів - Максим Мартинюк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український АПК цікавий для американських інвесторів - Максим Мартинюк

Аграрний ринок
27825
Під час візиту до Вашингтона пройшла зустріч з представниками американського бізнесу керівника української делегації, першого заступника міністра з агрополітики України Максима Мартинюка.
Американо-Українська Бізнес асоціація організувала переговори, які відбулися в офісі транснаціональної компанії Cargill. У них брали участь голови компаній: AGCO Corporation, що виробляє сільськогосподарське обладнання, Apeexport – постачальника агротехніки, Elanco – лідера світового ринку зі створення товарів і послуг, що підвищують продуктивність і здоров’я тварин, керівники інвестиційних фондів, уповноважені особи Міністерства торгівлі США, Атлантичної Ради (The Atlantic Council), представництв ЄБРР – Північна Америка, Євразійського центру, USAID, посольства України в Сполучених Штатах.
На зустрічі Максим Мартинюк зазначив, що національний АПК виявляє незмінну тенденцію до зростання фізичних і економічних показників. Це є підтвердженням того, що він представляє собою перспективний напрямок для американських бізнес-інвестицій. За словами заступника міністра, виробники сільгосппродукції України – одні з найбільших світових споживачів техніки і ресурсів. Вони готові залучати прогресивні агротехнології, які можуть посприяти зростанню ефективності сільського господарства. Україна займає провідне місце на міжнародному продовольчому ринку, вітчизняний АПК має високий коефіцієнт ROI, і це робить реалізацію на території України найбільш масштабних інвестпроектів дуже перспективною.
Мартинюк наголосив на тому, що Міністерство агрополітики буде максимально сприяти залученню іноземних інвестицій в сільськогосподарську галузь і налаштоване забезпечити представникам бізнесу всебічну підтримку.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас