ЄБРР надасть українському агросектору 200 мільйонів євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР надасть українському агросектору 200 мільйонів євро

Аграрний ринок
273
У 2017 році Європейський банк реконструкції і розвитку інвестує в сільське господарство України приблизно 150-200 мільйонів євро.
Про це повідомив глава представництва ЄБРР в Україні Шевка Аджунер, передає прес-служба АПК.
“За минулі два роки наші інвестиції в українську економіку перевищили 1 млрд євро. У 2017 році ми сподіваємося вийти приблизно на 150-200 млн євро як мінімум. Очікуємо підвищення потреби компаній в робочому капіталі та інвестиціях”, – зазначив Аджунер.
За його словами, ЄБРР планує і надалі підтримувати диверсифікацію агробізнесу в Україні, і його вихід на якісно новий рівень розвитку. Крім кредитування, іншими аспектами підтримки ЄБРР є участь в діалозі з питань політики і регулювання агросектору, надання технічної допомоги і платформи для обміну думками.
“Останні 8-9 місяців ми займаємося посиленням фінансової підтримки малих і середніх підприємств. Крім того, при наданні фінансування ми намагаємося сприяти підвищенню ефективності управління, а також впровадження нових технологій в агробізнесі”, – зазначив представник банку.
Крім того, Аджунер підтримує курс реформ в АПК, позитивно оцінивши діяльність міністра аграрної політики і продовольства України Тараса Кутового.
Нагадаємо, раніше ЄБРР виголосив готовність інвестувати в реформи українського фінансового сектору.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас