Укроборонпром показав новий бойовий модуль "Штурм-М" в дії (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укроборонпром показав новий бойовий модуль "Штурм-М" в дії (відео)

Технології&Авто
1191
Чергова партія БТР-3ДА успішно пройшла один з етапів приймально-здавальних випробувань на військовому полігоні в Київській області перед передачею ВСУ. Під час цього етапу перевірялася точність ведення вогню і робота бойового модуля “Штурм-М”, повідомляє прес-служба Укроборонпрому.
“Для цього штатна мішень була розстріляна з різних відстаней з 30-мм гармати ЗТМ-1. Завдяки наведенню озброєння за допомогою сучасного цифрового комплексу, який оснащений лазерним далекоміром, а також стабілізатором гармати, вдається досягти високої точності і купчастості вогню на всіх режимах вогню” , – йдеться в повідомленні.
У скорострільному режимі бойовий модуль робить за одну хвилину 330 пострілів, тобто за одну секунду з гармати вилітає 5 снарядів.
Крім того, бойовий модуль “Штурм-М” оснащений 7,62-мм кулеметом і автоматичним гранатометом, а також комплексом керованого озброєння “Бар’єр”, який забезпечує бронепробивність не менше 800 мм, не враховуючи динамічний захист, на відстані до 5 км, що дозволяє знищувати будь-яку бронетехніку противника.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас