“ГЛОБУС” привітав чемпіонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

“ГЛОБУС” привітав чемпіонів

Світ
22
Голова Правління Банку Сергій Мамедов вручив призи переможцям і тренерам Київської шкільної баскетбольної ліги.
Феєричним фіналом завершився перший сезон 2016-2017 Київської Шкільної Баскетбольної Ліги (КШБЛ), який пройшов за підтримки Банку “ГЛОБУС”. Пристрасті на майданчику вирували неймовірні, а емоції били через край.
У суперечці за “золото” зійшлися дві команди з Деснянського району столиці – школа-інтернат №18 та навчальний заклад №277. Це був справжній бій – з яскравими моментами і жагою до перемоги. Поєдинок надовго запам’ятається і глядачам, і самим учасникам.
З мінімальною перевагою – 52:50 – гору взяла команда школи-інтернату №18. Саме вона стала першим чемпіоном Київської шкільної баскетбольної ліги.
Кубок чемпіона і золоті медалі щасливі хлопці отримали з рук Голови Правління Банку “ГЛОБУС” Сергія Мамедова. Він також вручив кожному з 13 гравців спеціальний приз від Банку – сертифікат на отримання платіжних карток з грошовим призом. Такі самі призи отримали й не менш важливі учасники турніру – 20 тренерів команд.
Банк “ГЛОБУС” від самого початку підтримує Київську шкільну баскетбольну лігу і сподівається, що наступний турнір буде ще цікавішим і популярнішим. Хтозна, можливо, серед юних спортсменів – майбутні чемпіони України, Європи, світу…
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас