США посилюють процедуру видачі в'їзних віз — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США посилюють процедуру видачі в'їзних віз

Світ
1372
Дональд Трамп обіцяв екстремально посилити перевірку осіб, що в’їжджають на територію США. Він виконує обіцянку, і на цей раз може вже не побоюватися втручання судів. Винятки будуть зроблені для громадян 38 держав.
Адміністрація США значно посилює доступ на територію США для мільйонів людей, які приїжджають зі всього світу. Про це у четвер, 23 березня, повідомляє газета The New York Times з посиланням на меморандуми для внутрішнього користування, розіслані держсекретарем Рексом Тіллерсоном по американських диппредставництвах.
Згідно з цим меморандумом, розісланим у період з 10 по 17 березня, різко посилюються правила в’їзду до США для громадян всіх країн, за винятком 38 держав, до яких входять Німеччина і майже вся Європа, а також Австралія, Японія, Південна Корея та інші. Як зазначає New York Times, нові розпорядження розроблено на виконання меморандуму президента США Дональда Трампа від 6 березня, в якому він доручив держдепартаменту та іншим відомствам посилити перевірку тих, хто в’їжджає в США.
Відповідальність за перевірку людей, які в’їжджають в США, покладається на консульських працівників. Вони повинні будуть ретельно перевіряти іноземців на предмет зв’язків з джихадистським угрупованням “Ісламська держава”.
Бажаючі отримати в’їзну візу в США повинні будуть повідомляти не тільки про всіх роботодавців і відвідані країни за останні 15 років, але й надати всі свої адреси електронної пошти, телефонні номери та логіни до соціальних мереж.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас