Samsung Galaxy S8 можна буде повернути через 3 місяці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung Galaxy S8 можна буде повернути через 3 місяці

Фондовий ринок
5326
Коли в Samsung Galaxy Note 7 виявився дефект, який не можна усунути і який призводив до спалахів, південнокорейська корпорація дозволила покупцям повернути фаблет, отримавши назад заплачені за нього гроші. Те саме, згідно з чутками, можна буде виконати і з Galaxy S8, анонс якого відбудеться в Нью-Йорку 29 березня, а продажі стартують у квітні. Тільки для цього не потрібно вишукувати заводський брак — здати новинку можна буде просто так, «тому що не сподобалася».
Термін на те, щоб визначитися, дадуть чималий — цілі три місяці з дня купівлі. Якщо протягом цього періоду новоспечений власник Galaxy S8 все-таки захоче відмовитися від придбаного пристрою, то йому безперешкодно повернуть гроші.
Звісно, інформація носить поки що неофіційний характер і не підтверджена представниками Samsung, але якщо все буде так, як описано вище, це буде безпрецедентний крок з боку вендора. Зазвичай повернути товар без пояснення причин можна в термін, що не перевищує два тижні.
Навіщо ж це потрібно Samsung? Насамперед, їй необхідно повернути довіру покупців до її флагманських апаратів після провалу Galaxy Note 7. Крім того, як припустили в виданні CNET, збільшення «пробного» періоду дасть компанії запас часу на випуск оновлення для голосового асистента Bixby, розширення його функціональності і збільшення числа додатків, що підтримують його, а також на залучення сторонніх розробників мобільного софту.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас