Credit365 - лідер категорії "Небанківське онлайн-кредитування" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Credit365 - лідер категорії "Небанківське онлайн-кредитування"

Кредит&Депозит
352
Сервіс визнано найкращим як на думку експертів, так і самих користувачів
Український сервіс Credit365, відомий на ринку з 2013 року, отримав одразу дві престижні нагороди в сфері e-commerce: 1-е місце в номінації “КРАЩИЙ СЕРВІС ОНЛАЙН-КРЕДИТУВАННЯ” конкурсу PAYSPACE MAGAZINE AWARDS 2016 і 1-е місце за підсумками незалежного дослідження ніші онлайн позик, проведеного комунікаційним майданчиком UKRAINIAN E-COMMERCE EXPERT.
У відкритому голосуванні конкурсу PAYSPACE MAGAZINE AWARDS 2016 на сайті однойменного спеціалізованого видання, взяли участь читачі, які постійно користуються послугами сервісів онлайн позик. Credit365 визнали найкращим 43,43% учасників голосування, що майже на 13% перевищує результат найближчого конкурента. Всього в номінації взяли участь 7 українських та міжнародних сервісів.
Експерти українського ринку електронної комерції змогли висловити свою думку в процесі дослідження ринку небанківського онлайн кредитування України, проведеного компанією UKRAINIAN E-COMMERCE EXPERT. Дослідження тринадцяти найбільших сервісів велося в період листопад – грудень 2016, звіт був опублікований в січні 2017. При підготовці використовувалися відкриті джерела інформації, результати опитувань компаній і споживачів, враховувалася думка галузевих фахівців. Credit365 набрав 2454 бали, значно випередивши конкурентів. Максимально високими балами експерти відзначили якість клієнтського сервісу і зручність роботи сайту.
Настільки високі нагороди можна вважати показником надійності і безпеки сервісу Credit365, а також індикатором рівня довіри серед користувачів.
Інформація про компанію:
Credit365 — один з перших онлайн сервісів швидкого кредитування в Україні, які почали видавати мікропозики на банківську картку фізичним особам через інтернет. Користувач отримує гроші на карту будь-якого банку через 15 хвилин, без довідки про доходи, без поруки, без додаткових платежів, без страховок. З однією з найнижчих процентних ставок на ринку і можливістю продовження періоду кредитування. Головна мета компанії — зробити кредитування по-справжньому зручним і надати вам гроші саме тоді, коли вони потрібні.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас