ФГВФО продає автосалони у Харкові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО продає автосалони у Харкові

Кредит&Депозит
1065
Фонд гарантування вкладів населення повідомляє, що 28 березня у системі «Прозорро.Продажі» відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами, що перебувають на балансі ПАТ «Банк Форум».
Про це йдеться на сайті фонду.
У забезпечення за десятьма договорами передано будівлі двох діючих автосалонів у Харкові та автомобілі марок Toyota і Lexus, і запчастини до них.
Одним лотом на торги виставляються права вимоги за 12 кредитними договорами. При цьому у забезпечення за десятьма договорами передано товари в обороті (автомобілі марок Toyota та Lexus, запчастини та автоаксесуари), а також три об’єкти нерухомості у Харкові. Зокрема – будівлю автосалону з приміщеннями для ремонту та обслуговування автотранспорту, площею 2 426,2 м2, та автосалон, площею 5 756 м2 (обидва об’єкти розташовуються у м. Харків).
Крім того, у заставі банку – триповерхова нежитлова будівля, площею 892 м2, та земельна ділянка, площею 0,0572 га, у Харкові.
Компанії-позичальники за 10 кредитами входять до однієї бізнес-групи, займаються реалізацією автомобілів відомих марок та запчастин, а також сервісним обслуговуванням авто через мережу власних автосалонів, що розташовуються у Харкові.
Також до складу лоту входять права вимоги за двома кредитами ще однієї юрособи, зареєстрованої у м. Харкові, що вела господарську діяльність у сфері оптової торгівлі зерном, насінням та кормами для тварин.
Загальна заборгованість за всіма 12 договорами (тіло плюс відсотки) склала 314,06 млн грн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас