У Дніпрі будуть нові тролейбуси: оплата онлайн і уніформа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Дніпрі будуть нові тролейбуси: оплата онлайн і уніформа

Технології&Авто
625
Дніпрян чекають транспортні зміни: від нових тролейбусів до можливості оплатити проїзд за допомогою смартфона. Так, купити квиток за допомогою інтернет-банкінгу зможемо вже через кілька днів. Пілотний проект запрацює в тестовому режимі в трамваї №1. У вагонах розмістять QR-коди, просканувавши які можна буде миттєво оплатити проїзд. Транспортники запевняють: процедура займе не більше хвилини.
“Уже три тижні ми працюємо з кондукторами, пояснюючи їм всі тонкощі таких платежів: як відрізнити справжній квиток на екрані від скриншота або фотографії, як довго чекати на оплату проїзду та інше. Ми обов’язково спочатку самі протестуємо цю систему в трамваях, а потім вже запропонуємо послугу пасажирам”, – розповідає керівник напрямку платежів і переказів банку Дмитро Кравченко.
Крім того, в квітні кондукторів одягнуть у нову уніформу і видадуть бейджи з ім’ям і прізвищем. За словами директора КП “Дніпровський електротранспорт” Володимира Кобеця, партію жилетів блакитного кольору вже кроять. “Ми підтримуємо брендування міста в біло-синіх кольорах, тому жилети також будуть в цій колірній гамі”, – розповідає Кобець.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас