7 країн з кращими можливостями в майбутньому - дослідження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

7 країн з кращими можливостями в майбутньому - дослідження

Світ
3776
За даними нового дослідження від U.S. News & World Report, Об’єднані Арабські Емірати – найперспективніша країна. У рейтингу домінують країни Азії і Близького Сходу.
Медіа організація U.S. News & World Report опитала понад 21 тис. осіб на питання про те, як вони розглядають 80 країн за низкою критеріїв, починаючи від економічного впливу до якості життя.
Для ранжирування застосовувалася модель прогнозування їх майбутнього зростання з точки зору паритету купівельної спроможності ВВП на душу населення.
  • 7. Саудівська Аравія. Країна володіє приблизно чвертю світових запасів нафти, але шукає способи диверсифікації і скорочення її нафтової залежності в майбутньому.
  • 6. Таїланд. Величезний аграрний сектор азіатської країни і конкурентоспроможна обробна промисловість утримують бідність і безробіття відносно низькими.
  • 5. Японія. Японія отримала високий бал за підприємницьку діяльність і культурний вплив, чому сприяє її політична та економічна стабільність.
  • 4. Китай. Економічна міць і швидкий темп зростання допомогли підвищити вплив країни на світовій арені.
  • 3. Індія. Динамічна, різноманітна економіка з висококваліфікованою робочою силою сприяє успіху країни.
  • 2. Сінгапур. Острівне місто-держава Сінгапур цінується за те, що є однією з кращих країн для інвестицій.
  • 1. Об’єднані Арабські Емірати. Багате нафтою навколишнє середовище ОАЕ дозволяє країні бути однією з найбагатших і зайняти перше місце в рейтингах американських новин про перспективні економіки.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас