«Київавтодор» розповів, які мости і шляхопроводи потребують капремонту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Київавтодор» розповів, які мости і шляхопроводи потребують капремонту

Казна та Політика
511
У Києві капітального ремонту потребують два мости-метро і кілька шляхопроводів. Вони знаходяться в обмежено працездатному технічному стані. Про це повідомили в комунальній корпорації «Київавтодор».
Також повідомляється, що до об’єктів, які потребують капітального ремонту і реконструкції, віднесені:
Міст-метро через Русанівську протоку (комплексне обстеження проводилося в 2011 році); Міст-метро через Дніпро (виконуються роботи з виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт, комплексне обстеження споруди проводилося в 2015-2016 рр.). Шляхопровід на перетині вул. Теліги з вул. Кирилівською (вул.Фрунзе) (виготовлена ​​проектно-кошторисна документація, об’єкт знаходиться в експертизі; експертиза об’єкта проводилася в 2016 році); Шляхопровід на перетині проспекту Комарова і бульвару В.Гавела (бульвару І. Лепсе) (виготовлена ​​проектно-кошторисна документація, отримано позитивний висновок, готується завдання про проведення відкритих торгів на капітальний ремонт; обстеження проводилося в 2016 році).
Також капітального ремонту потребують естакада біля станції метро «Шулявська» (об’єкт реконструкції, згідно з розпорядженням КМДА від 14.11.2007 р №1456 замовником реконструкції визначена Дирекція будівництва дорожньо-транспортних споруд в Києві, комплексне обстеження об’єкта проводилося в 2013 році); Шляхопровід через залізничні колії біля станції Лиски по вул. Алма-Атинській (виготовлена ​​проектно-кошторисна документація, об’єкт знаходиться в експертизі), Одеський шляхопровід (в 2016 році розпочався капітальний ремонт; орієнтовний термін завершення – 01.09.17 р.), шляхопровід на перетині проспекту Науки з магістраллю безперервного руху (у 2016 році розпочався капітальний ремонт; орієнтовний термін закінчення – 01.09.17 р.)
Капітальний ремонт автодорожньої частини розв’язки на перетині проспекту Леся Курбаса та вул. Г. Юри (3 шляхопроводи у вкладі розв’язки (виготовлена ​​проектно-кошторисна документація, отримано позитивний висновок, готується завдання про проведення відкритих торгів на капітальний ремонт).
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас