Hyperloop One зробила тестовий трек в Неваді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyperloop One зробила тестовий трек в Неваді

Технології&Авто
954
Траса Hyperloop One в Неваді — перша, яка зможе повноцінно обслуговувати транспортування людей і вантажів. Компанія вперше з листопада минулого року показала фотографії результатів своєї роботи.
Роб Ллойд, генеральний директор Hyperloop One, побував днями на конференції в Дубаї, присвяченій Близькому Сходу, і висловив інтерес до регіону. Торік компанія оголосила про укладення угоди щодо створення плавучої системи розвантаження суден в Дубаї.
Крім того, генеральний директор оприлюднив перші фотографії того, що вони називають «DevLoop» — тестового треку Hyperloop. Передбачається, що в остаточному варіанті траса буде довжиною в 1 милю, а нині її довжина становить 500 метрів по пустелі Невада. Труба має діаметр 3,3 метра, і вся конструкція в сукупності важить більше тисячі тонн.
Ця система повинна бути введена в експлуатацію протягом найближчих місяців для початку тестових випробувань. За словами Джоша Гігеля, президента компанії Engineering і одного із засновників Hyperloop One, понад 240 осіб, з яких 150 інженерів, півроку працювали над створенням тестового треку.
Тестовий трек компанія почала будувати у вересні 2016 року. За початковим задумом, на початку 2017 року на ньому будуть випробувані роботи фіналістів конкурсу кабін для Hyperloop.
Гігель зазначив, що перш ніж можна буде говорити про комерційне застосування системи, компанії доведеться пройти ще довгий шлях, але запуск тестового треку вже говорить про те, що Hyperloop One успішно розвивається.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас