Переселенцям даватимуть кредити на житло — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Переселенцям даватимуть кредити на житло

Фондовий ринок
1377
Ощадбанк розпочинає іпотечне кредитування вимушених переселенців.
Придбати житло за спеціальними умовами можуть громадяни України, які переселилися з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції.
“Ми максимально скоротили початковий внесок до 10 процентів, збільшили строк кредитування до 30 років. Відсоткова ставка найменша в іпотечній продуктовій лінійці банку. Важливо також, що вона фіксована на весь строк кредитування”, – зазначила директор департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку Валерія Малахова.
Кредит надають до 30 років. Відсоткова ставка становить 20 процентів і є фіксованою протягом усього строку кредитування. Кредит можна отримати в розмірі до 90 процентів вартості нерухомості, що виступатиме забезпеченням. В забезпечення за кредитом можна надати як житло, що куплять на вторинному ринку, так й іншу нерухомість, яка належить поручителю (наприклад, родичам переселенця. – ред.) чи безпосередньо позичальнику. Програма передбачає можливість дострокового погашення кредиту без будь-яких штрафних санкцій.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас