Компанія McDonald's буде доставляти їжу додому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія McDonald's буде доставляти їжу додому

Фондовий ринок
1735
McDonald’s Corporation, що володіє однією з найбільших мереж ресторанів швидкого харчування в світі, має намір зайнятися доставкою їжі зі своїх ресторанів.
За допомогою розвитку логістичних послуг компанія сподівається збільшити свою маржу з 20% до 40%, а зростання продажів – з 3% до 5%.
“Доставка з ресторанів – це ринок у $ 100 млрд, і він зростає. Це значна можливість, якою ми поки ще не скористалися”, – заявила старший віце-президент McDonald’s Люсі Брейді.
У компанії розраховують, що організувати ланцюжок доставки їжі з ресторану до клієнта буде нескладно. На найбільших ринках, де присутня McDonald’s (США, Франція, Великобританія, Німеччина і Канада), близько 75% населення живе біля ресторанів компанії.
“Ми знаходимося ближче до більшої кількості клієнтів, ніж будь-яка інша ресторанна компанія в світі”, – зазначила Брейді.
У компанії планують використовувати мобільні додатки. У McDonald’s уточнюють, що провели тестування додатків декількох компаній – Postmates Inc. (Кур’єрська доставка товарів), Uber Technologies Inc. (Онлайн-служба таксі, доставка їжі та товарів) і GrubHub Inc. (Онлайн-платформа з доставки їжі з ресторанів).
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас