Укрзалізниця озвучила плани щодо ремонту вокзалів і пасажирських платформ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрзалізниця озвучила плани щодо ремонту вокзалів і пасажирських платформ

Фондовий ринок
515
У 2017 році публічне акціонерне товариство Укрзалізниця має намір відремонтувати 25 пасажирських платформ та реконструювати 4 вокзали.
Про це повідомила прес-служба компанії.
“У 2017 році ПАТ Укрзалізниця витратить на ремонт пасажирських платформ та реконструкцію вокзалів майже 129 млн грн. Залізничники планують повністю оновити 25 пасажирських платформ та 4 пасажирські вокзали на суму 66,7 млн грн. Крім того, на поточний і капітальний ремонт пасажирського комплексу буде спрямовано 62 млн грн. Під час виконання робіт будуть враховуватися потреби осіб з інвалідністю”, – йдеться в повідомленні.
Зокрема, буде реконструйовано вокзальні комплекси на станціях Сянки та Хуст на Львівщині та станціях Бугаз, Одеса-Східна на Одещині. Тут залізничники планують здійснити реконструкцію покрівлі, фасадів та інтер’єрів, поліпшення систем голосового і візуального інформування, створення безбар’єрного середовища для людей з особливими потребами, вжити додаткові заходи із забезпечення безпеки та комфорту пасажирів.
Реконструкцію перонів та пасажирських платформ планується виконати на станціях Кремінна, Насвітевич (регіональної філії Донецька залізниця); на станціях Мардарівка, Затишшя, Єреміївка, Перехрестове, Веселий Кут, Одеса-Застава-2 (регіональної філії Одеська залізниця); на станції Гребінка та зупинних пунктах Коротич, Вербівка (регіональної філії Південна залізниця); на станціях Браїлів, Тюшки, Димерка, Княжичі, Святошин, Новобіличі, Макійчукове (регіональної філії Південно-Західна залізниця); на станціях Підстепна, Запорізька Січ та ст.168км (регіональної філії Придніпровська залізниця).
Як зазначила Укрзалізниця, у 2016 році компанія здійснила реконструкцію і ремонт будівель вокзально-станційних комплексів та пасажирських платформ на 94 млн гривень.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас