Група СКМ виступила із заявою через події на Донбасі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Група СКМ виступила із заявою через події на Донбасі

Фондовий ринок
10900
Група СКМ виступила із заявою щодо подій на тимчасово неконтрольованій території Донецької і Луганської областей (НКТ).
“Група СКМ завжди працювала і продовжує працювати виключно в рамках українського законодавства, в тому числі – наші підприємства на НКТ. І жоден тиск не змусить нас змінити юрисдикцію своїх активів”, – йдеться в заяві.
“Ми забезпечуємо робочими місцями сотні тисяч людей у різних регіонах країни – від Сходу до Заходу, в тому числі і на тимчасово не підконтрольних Україні територіях. Ми поставляємо в будинки мільйонів українців тепло, електрику і газ”, – додали в Групі.
Зазначається, що СКМ – одна з небагатьох сполучних ланок між контрольованими і неконтрольованими територіями України.
Навіть незважаючи на складну політичну ситуацію в країні і військові дії, усі активи Групи СКМ у повному обсязі відраховують податки і збори в український бюджет.
Всього з початку конфлікту на Донбасі Група СКМ виплатила до державного бюджету понад 100 млрд грн податків, 10% з яких забезпечили відрахування підприємств, що працюють на НКТ.
“Ми вважаємо приватну власність суверенною, а вимогу про перереєстрацію своїх підприємств та сплату податків самопроголошеним “ДНР” і “ЛНР” – неприйнятною”, – підсумували в прес-службі.
Як повідомлялося, самопроголошена влада т.з. “ДНР”/“ЛНР” напередодні заявила про намір ввести зовнішнє управління на всіх підприємствах української юрисдикції, що розташовані на окупованих територіях, якщо до 1 березня встановлену активістами на контрольованій Києвом території блокаду залізничних шляхів не буде знято.
Так, 28 лютого бойовики захопили розподільчий центр Гуманітарного штабу Рината Ахметова, який розташовується на “Донбас Арені” на непідконтрольній Києву території.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас