Банк ПІВДЕННИЙ взяв участь у найбільшій регіональній виставці сільського господарства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк ПІВДЕННИЙ взяв участь у найбільшій регіональній виставці сільського господарства

Світ
16
Представники Банку ПІВДЕННИЙ взяли участь в одній з найбільш значущих сільськогосподарських виставок України – XVI Національній виставці агротехнологій, яка проходила в Дніпрі 22-24 лютого 2017 р.
Обговорити тенденції розвитку галузі та поділитися своїми напрацюваннями в сфері сільського господарства на цій виставці зібралися кращі представники аграрного бізнесу. Свої доповіді підготували такі відомі компанії, як ТОВ «Інагротех», ТОВ «Чистий продукт», Українська горіхова асоціація.
Співробітники Банку ПІВДЕННИЙ – давнього фінансового партнера представників агробізнесу – розповіли про нові можливості і продукти, які спеціально розроблені для малого та середнього бізнесу.
Агрокредитування – один з основних напрямків діяльності Банку. В рамках даного виду фінансування можливо придбати в кредит для використання в бізнесі сільськогосподарську техніку, виробниче обладнання, спецтехніку, трактори, комбайни, а також легкові і вантажні автомобілі, причепи і напівпричепи, автобуси і мікроавтобуси. Умови кредитування залежать від фінансового стану позичальника, цілі кредитування, структури та видів забезпечення.
За матеріалами:
Південний
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас