Іранці займуться виробництвом оливок в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іранці займуться виробництвом оливок в Україні

Аграрний ринок
2251
Іранські бізнесмени планують орендувати землю на Херсонщині для вирощування оливок. Про це повідомив посол Ісламської Республіки Іран в Україні Мохаммад Бехешті-Монфаред, передає прес-служба Херсонської ОДА.
Президент торгової палати, промисловості, шахт і сільського господарства провінції Альборз пан Рахім Бана Мола розповів, що їхня мета – обговорення можливої ​​співпраці в області екстериторіального землеробства і тваринництва (вівчарства), а також експорт зернових і олійних культур.
“Така співпраця можлива у форматі оренди землі. Ми хотіли б чітко розуміти норми співробітництва та укласти договір оренди терміном 5-10 років”, – зазначив президент Палати.
Він зазначив, що знайомий з сільськогосподарськими можливостями багатьох країн, але в Україні найбільший потенціал їх розвитку.
Також представники делегації відзначили, що крім співпраці в сфері традиційного для Херсонщини землеробства, їх цікавить можливість вирощування екзотичних для регіону оливок.
Вони відзначили, що готові імпортувати в Україну будівельні матеріали власного виробництва, які відповідають стандартам якості.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас