Кличко ініціює звільнення в зв'язку з обвалом мосту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко ініціює звільнення в зв'язку з обвалом мосту

Казна та Політика
1850
Мер Києва, голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Віталій Кличко прийняв рішення звільнити заступника голови КМДА з питань транспортної інфраструктури Іллю Сагайдака і просить президента України Петра Порошенка звільнити главу Солом’янського району Києва Віктора Шкуро в зв’язку з обвалом на Шулявському шляхопроводі.
“Було прийнято кадрове рішення щодо осіб, які також несуть відповідальність: звільнити заступника голови КМДА з питань транспортної інфраструктури Іллю Сагайдака через незадовільну роботу, звільнити голову Солом’янського району Віктора Шкуро за недбале ставлення до проблем району. Підписати ці рішення повинен президент, оскільки саме він погоджує призначення та звільнення голів районів. Таке подання на звільнення я йому направлю сьогодні”, – сказав В.Кличко на брифінгу в Києві у вівторок.
Він підкреслив, що за технічний стан інфраструктурних споруд в Києві несуть відповідальність голови районів.
Крім того, мер доручив перевірити технічний стан шляхопроводів і мостів в столиці, а також прийняти рішення щодо подальших робіт і режиму їх експлуатації.
В.Кличко також доручив перевірити МАФи біля інфраструктурних об’єктів і прибрати незаконні споруди, встановлені під мостами і в підземних переходах.
Як повідомлялося, міст на Шулявському шляхопроводі в Києві, що зв’язує просп. Вадима Гетьмана з вул. Олександра Довженка і проходить над просп. Перемоги, частково обрушився в понеділок увечері.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас