У МВФ заявили, що не відкладали переговори щодо траншу для України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У МВФ заявили, що не відкладали переговори щодо траншу для України

Казна та Політика
693
МВФ спростував інформацію про відстрочення переговорів з Україною щодо наступного траншу.
 Про це повідомила прес-служба МВФ.
“Досягнуто значного прогресу в прийнятті рішень, які були умовою завершення третього перегляду з боку МВФ. Триває обговорення питань, які залишилися”, – йдеться в повідомленні фонду. МВФ сподівається, що всі питання, які залишаються неузгодженими, будуть вичерпані вже незабаром.
“Ми сподіваємося на наступному тижні запропонувати Раді директорів завершення перевірки”, – повідомляє прес-служба організації.
Прес-служба МВФ відмовилася коментувати можливу відставку Валерії Гонтаревої з посади голови Національного банку України.
“Ми не коментуємо чутки”, – сказано в повідомленні.
Як повідомлялося, на порядку денному засідань ради директорів Міжнародного валютного фонду, який розписаний до 6 березня 2017 року, питання подальшого фінансування України відсутнє. До вже сформованого порядку денного роботи Ради директорів МВФ не було внесено питання оцінки реформ, що проводяться Україною в рамках програми співпраці з МВФ.
Раніше директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард заявила, що переговори Міжнародного валютного фонду з Україною про виділення чергового траншу просуваються добре. У вересні 2016 року МВФ схвалив надання Україні 3-го траншу в розмірі 1 млрд доларів.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас