ВТБ розповів про продаж української "дочки" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ВТБ розповів про продаж української "дочки"

Фондовий ринок
1933
У ВТБ є чотири покупця на український “БМ Банк”, до кінця березня ситуація буде зрозуміла, заявив журналістам голова групи ВТБ Андрій Костін.
У групи ВТБ працюють два дочірні банки в Україні – “ВТБ Банк” (Україна) і “БМ банк”. Група шукає покупців на свої українські активи. В середині лютого Костін говорив, що процес переговорів про продаж українського бізнесу ВТБ йде “досить жваво”, проте про терміни можливих угод говорити зарано.
“У нас є 4 покупця поки на “БМ Банк”, вони проводять зараз due diligence. Думаю, що угода цілком реальна найближчим часом… Наразі ведемо переговори. У нас є бенчмарк, ми б не хотіли зазнати додаткових збитків. Я думаю, що нам треба виходити. Ситуація з “БМ Банком” до кінця березня буде зрозуміла”, – сказав Костін в понеділок в рамках інвестфоруму в Сочі.
Відповідаючи на запитання про потенційних покупців, голова ВТБ сказав: “Це місцеві бізнесмени, українські пропозиції”. “Якщо не вийде, то будемо приєднувати його до банку ВТБ (“ВТБ Україна”- ред.). З ним складніше, він більший банк, там потрібно більше коштів для його придбання”, – додав Костін. Він зазначив, що Нацбанк України не перешкоджає проведенню операції.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас