Найкращий час для інвестицій у нерухомість — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найкращий час для інвестицій у нерухомість

Нерухомість
1448
На думку інвестиційних аналітиків, нерухомість є одним з найнадійніших і найприбутковіших видів інвестицій. Вигода полягає в тому, що на етапі будівництва інвестор купує квартиру за однією вартістю, а після того, як будинок зданий в експлуатацію, реалізовує її за значно вищою ціною або ж замовляє у своїй квартирі ремонт від забудовника і здає в оренду. Така інвестиція практично відразу починає працювати і приносити дохід, заощаджуючи час і кошти на ремонтні роботи.
Нерухомість на різних стадіях будівництва коштує не однаково. Приміром, придбати квартиру на стадії котловану, можна на 25-40% дешевше, ніж ту, яка перебуває на стадії активного будівництва або в уже зданому домі.
Істотні вигоди придбання квартири на ранній стадії готовності:
• нижча ціна;
• великий вибір квартир з найкращими характеристиками;
• економія на послугах ріелтора.
На прикладі житлового комплексу «Нова Англія» порівняємо динаміку цін 1 черги будівництва, починаючи з першого дня реалізації на ранній стадії будівництва (травень 2016 року) – і до лютого 2017 c готовністю приблизно у 50%.
Найкращий час для інвестицій у нерухомість
Згідно з даними графіка, середня прибутковість нерухомості в короткостроковому періоді, а це всього 11 місяців, становить понад 30%.
З 1 березня 2017 року в «Новій Англії» стартують продажі квартир 2 черги будівництва. Ґрунтуючись на аналізі даних першої черги, можна з упевненістю сказати, що повернення інвестицій в другій черзі будівництва становитиме 19-35%. Більше того, протягом усього березня забудовник пропонує майбутнім інвесторам 2 черги спеціальні акційні ціни та вигідні пропозиції.
Друга черга «Нової Англії» складається з 3-х будинків. Кожен будинок названо на честь відомих англійських міст: «Честер», «Бірмінген» і «Брістоль». Всі будинки в житловому комплексі виконані в стилі англійської неокласики. Закрита територія комплексу з цілодобовим відеонаглядом та охороною забезпечить безпеку кожному жителю, а розвинена інфраструктура комплексу робить його найбільшим містом в місті, яке розташоване в Голосіївському районі Києва.
Англійську практичність архітектори «Нової Англії» реалізували в зручних планувальних рішеннях і компактних смарт-квартирах площею від 19 кв. м. Крім однокімнатних, тут представлені 2-х, 3-х і 4-х кімнатні квартири різного планування.
Ще однією незаперечною перевагою «Нової Англії» є те, що будинки в житловому комплексі – енергоефективні, завдяки запатентованій технології виробництва стінових модулів ТМ Royal House. Це дозволить майбутнім мешканцям заощаджувати на опаленні до 55% і раціонально використовувати енергоресурси.
Для зручності майбутніх мешканців «Нової Англії» забудовник пропонує квартири з ремонтом. Це зручна і вигідна пропозиція яка дозволить майбутнім резидентам не витрачати свій час і емоції на ремонт, а із задоволенням реалізувати власні ідеї за допомогою професіоналів і відразу ж переїхати в нову квартиру. Таку послугу на столичному ринку нерухомості пропонують обмежена кількість забудовників, хоча на сьогоднішній день вона стає все більш затребуваною покупцями.
Більше про планування, вартість та умови придбання квартири у відділі продажів «Нова Англія»: Київ, вул. М. Максимовича, 24, тел.: (044) 290-73-65 або на new-england.com.ua
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас