"Київавтодор" планує відмовитися від ямкового ремонту доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київавтодор" планує відмовитися від ямкового ремонту доріг

Казна та Політика
2586
У Києві планують відмовитися від технології ямкового ремонту асфальтованих доріг.
Про це повідомив гендиректор “Київавтодору” Олександр Густельов, передає прес-служба КМДА.
“На сьогодні замість ямкового ремонту проводиться поточний середній ремонт. Це ямковий ремонт на всю вулицю одним навісом. Таким чином зроблений міст Патона минулого року, вулиця Ярославів Вал і ще 44 об’єкти”, – сказав Густельов..
Він також зазначив, що більшість столичних доріг, які сьогодні є проблемними, не ремонтувалися 30 років і більше.
“Сьогодні дуже багато нарікань на деякі дороги Києва. Справедливих нарікань, що там неможливо проїхати. Але треба згадати, коли вони востаннє ремонтувалися. Як приклад – вулиця Теліги, Повітрофлотський проспект, Кільцева – ці дорогі ремонтувалися в 70-і роки”, – зазначив керівник “Київавтодору”.
Густельов також підкреслив, що, відповідно до державних будівельних норм, міжремонтний термін будь-якої магістралі становить 8 років.
Розповідаючи про плани щодо ремонту столичних доріг в 2017 році, Олександр Густельов зазначив, що триватимуть роботи з капітального ремонту Одеського шляхопроводу і шляхопроводу на проспекті Науки, на вул. Луговий, вул. Набережно-Корчуватській, вул. 9 травня, вул. Трублаїні та інших, де ремонт був започаткований минулого року.
“Також активно проходять ремонтні роботи в зоні проведення “Євробачення”- вул. Русанівська набережна і вул. Раїси Окіпної, і вул. Митрополита Андрія Шептицького. У літній період ми почнемо такі масштабні проекти, як Повітрофлотський шляхопровід, вул. Теліги, вул. Довженка, бульвар Дружби Народів, Набережне шосе на ділянці від Поштової площі до мосту Метро”, – розповів Густельов.
Густельов підкреслив, що при збереженні тенденції через 5-7 років в Києві дороги будуть європейського рівня.
Нагадаємо, раніше в прес-службі “Київавтодору” заявили, що в столиці 89,9% вулично-дорожньої мережі вимагає термінового ремонту.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас