Через Brexit з Великобританії тікають мігранти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через Brexit з Великобританії тікають мігранти

Світ
1126
Відразу після референдуму про Brexit чиста міграція у Великобританії скоротилася на 49 тисяч осіб, що частково пов’язане з тим, що понад 12 тис. поляків і інших жителів Східної Європи виїхали з країни. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на дані Управління національної статистики, повідомляє Капітал.
«Останні квартальні показники міграції Управління національної статистики показали, що імміграція в Британію знизилася на 23 тисячі – до 596 тисяч протягом 12 місяців у вересні минулого року, в той час як еміграція з країни зросла на 26 тисяч – до 323 тисяч осіб», – йдеться в повідомленні.
Зниження річної чистої міграції в Великобританії до рівня менше 300 тис. є першим істотним падінням за чотири роки. Раніше прем’єр-міністр Тереза Мей заявила про свою мету отримати показник міграції нижче 100 тис., зазначає видання.
Повідомляється також, що в 2016 році понад 40 тисячам громадян ЄС було відмовлено у прийнятті документів на проживання у Великобританії.
Крім цього, відзначається зростання кількості мігрантів з Румунії і Болгарії, однак це було частково компенсовано тим, що 12 тис. поляків і інших жителів Східної Європи покинули країну протягом трьох місяців після голосування за Brexit.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас